Kremleiligheter i sentrum

Meierikvartalet ligger bare 100 meter fra gågaten med Glasshuset og et stort utvalg av kaféer og spisesteder. Kulturhuset Stormen med scene og bibliotek ligger i nærheten og det er få minutter å gå til hurtigbåtterminalen. Du kjenner pulsen fra sentrum, men bor likevel skjermet på et høydedrag med villabebyggelse bak. Det er både grunnskole, ungdomsskole og videregående i nærheten.

“Norges høyeste 1. etasje”

Den laveste etasjen i Meierikvartalet starter allerede 5,5 meter over bakken. Det gjør at du kan nyte utsikten allerede fra første boligetasje Det blir romslige balkonger og terrasser fra 6,4 – 25 m2, de fleste av dem innglasset. Det gjør at du kan strekke utesesongen og få mer glede av utsikten. Mot byen, havnebassenget og øyverdenen utover mot Landegode og den øvrige fjellverdenen. Stor vindusflater slipper sola inn, gir en luftig følelse og skaper trivsel. Det blir ekstra brede svalganger som gir deg muligheten til å ha en egen sosial sone rett utenfor leiligheten din.

Et boligprosjekt Bodø skal bli stolt av

Når vi bygger på den gamle meieri- og brannstasjontomten, hviler det en forpliktelse til å utvikle prosjektet til det beste for Bodø. Meierikvartalet vil bli fra 4 til 7 etasjer, og få en stram, moderne arkitektur som føyer seg naturlig inn i omgivelsene. Høydeforskjeller bryter bygningskroppen og slipper lys inn. Åpningen blir mot sør, det gir maksimale lysforhold. Fasaden blir dekket med vedlikeholdsfri materialer som skaper liv; glass og i rekkverk. På gateplan blir det brede fortau, beplantet med trær mot vest og syd. Og her er det planlagt caféhjørne og dagligvarebutikk.

Varierte leilighetstyper fra 64 – 188 m2

Du kan velge mellom 3 og 4-roms leiligheter i Meierikvartalet. Felles for dem er at de er lyse, har en gjennomgående god standard og er arealeffektive. De er konstruert for maksimal utsikt og lys, ikke minst gjennom store vindusflater og romslige balkonger og terrasser. Takhøyden er ca. 250 cm.